Aleksander_a

Aleksander

9.90€

Je namanj pekoča omaka v naši ponudbi. Zanimivo je, da ta omaka vsebuje največji delež čilijev od vseh omak. Manj pekoča sveža omaka primerna tudi za nekoliko “pogumnejše” otroke in ljudi, ki ne prenesejo preveč pekoče hrane …

Opis izdelka

ALEKSANDER je namanj pekoča omaka v naši ponudbi. Zanimivo je, da ta omaka vsebuje največji delež čilijev od vseh omak. Manj pekoča sveža omaka primerna tudi za otroke in ljudi, ki ne prenesejo preveč pekoče hrane …

Chilliking omake so nekaj posebnega, saj so vsi čiliji, ki so uporabljeni, očiščeni semen. S tem izgubijo na moči oziroma količini kaspaicina, kar pa nadomestimo z dosti večjim deležem samih čilijev v omaki. To pa daje omakam izrazitejši okus čilijev. Chiiliking omake lahko jedo vsi ljubitelji čilijev, tudi tisti, ki ne prenesejo preveč pekoče hrane.

Od ostalih omak se razlikujejo po tem, da omake namenoma niso ekstremno pikantne, so iz naravno pridelanih sestavin in sestavin, ki niso običajne za te vrste izdelkov.

Sestavine: Čili, Kis, Korenje, Zelena, Ingver, Paradižnik, Čebula, Česen, Hruške, Začimbe

Uporaba: Dodajte najljubšim jedem. Obvezno shraniti izven dosega otrok in paziti, da omaka ne pride v stik z očmi. Pred uporabo pretresite!

Pekoče točke: 2 od 10